lamp

Визия

Стремежът Ливимс е да затвърждава и разширява позиция си на строителния пазар, като гарантира висококачествено строителство и осигурява отлично обслужване и защита интересите на клиентите.

lamp

Мисия

Нашата компетентност се гради от опита и желанието ни да продължим да се усъвършенстваме и да обогатяваме познанията си.Поведението ни на строителния пазар се ръководи от амбицията ни да бъдем водещ и градивен фактор в бизнеса с недвижими имоти.

lamp

Ценности

Най-важните принципи, според които работм, са високото качество и коректното отношение към нашите клиенти. Стремим се репутацията ни да вдъхва сигурност, да се възползваме от новите технологии докато се осланяме на дългогодишния си строителен опит.

„ЛИВИМС” e строителна компания регистрирана през 1994г. като еднолична фирма с основен предмет на дейност строителство. През 1995 година правоприемник на дейността става "ЛИВИМС" ЕООД. От 1997 г. ЛИВИМС ЕООД е член на Българска Строителна Камара. Със създаването на Централния професионален регистър на камарата през 2007г, Ливимс ЕООД е вписана в него, като строител в първа група – четвърта и пета категория строежи.

Основна дейност на фирмата ни е изграждането на жилищни сгради на принципа на предприемачеството. Фирмата ни осъществява цялостна инженерингова дейност, включваща проучване, проектиране и строителство на нашите обекти. Това ни гарантира ясни цели, добра организация и изряден строителен процес. Осъществяваме цялото строителство от проектирането до завършването на обектите, чрез собствено финансиране. От създаването си до момента фирмата е построила над 100 апартамента, 15 магазина, офиси, гаражи и др. Построени са също така еднофамилни къщи, магазини, зъболекарски кабинет и други обекти срещу възлагане. Извършени са ремонтни дейности, между които основен ремонт на жилищна сграда в град Пловдив, цялостен на Болница за рехабилитация, с. Баните и др.

От създаването си до днес компанията ни успешно се грижи за интересите на своите клиенти и партньори. Нашата основна цел е да създаваме качествено изпълнени сгради, като същевременно следим за индивидуалните изисквания на всеки наш клиент. Приемаме за лично задължение изпълняването в срок на поети ангажимети към клиенти, подизпълнители и доставчици като считаме, че това ни гарантира добро име в сферата на строителството и безпрепядствен работен процес.

 

Построени Сгради

 Стара Загора, ул. Капитан Петко Войвода 31 - С разрешение за ползване от 28.02.2019г. Жилищна сграда с търговска част в гр. Стара Загора, ул “ Капитан Петко Войвода “ 31. Състои се от 34 апартамента, 1 ресторант, 2 ателиета, 2 магазина и 14 гаража , с обща разгърната площ от 4885кв.м. .

Пловдив, ул. Порт Артур 4 - 2016г. Жилищна сграда на ул. Порт Артур 4, район Южен гр. Пловдив. Сградата е с два калкана - от североизток и югозапад. Състои се от сутеренно ниво с изби, партер с офис и гараж, четири жилищни етажа и мансарда. Има обособени седем апартамента, едно ателие, един офис и един гараж. Обща Разгърната площ 942кв.м.

Пловдив, ул Добри Войников 14 - 2012г. Жилищна сграда на ул. Добри Войников 14, р. Пловдив. Сградата е в модерен архитектурен стил. Състои се от : сутеренно ниво с изби, партер с офис и гаражи и три жилищни етажа. Обща разгърната площ 480кв.м.

Пловдив, ул. Васил Ихчиев 5 - 2010г. Жилищна сграда на ул. Васил Ихчиев 5, кв.Македония, район Южен гр.Пловдив. Сградата е в модерен архитектурен стил, с калкан от изток. Състои се от : сутеренно ниво с изби, партер с офис и гаражи, три жилищни етажа и мансарда. Има обособени 6 апартамента, две ателиета, един офис и три гаража. Обща разгърната площ 942кв.м.

Пловдив, ул. Константин Величков - 2009г. Жилищна сграда на бул.Константин Величков 49 , кв.Съдийски , район Централен гр.Пловдив. Идеално място за Вашето жилище. Комуникативно, с бръз достъп до центъра на града. Сградата е в модерен архитектурен стил, с богато остъкляване, без калкани. Състои се от : сутеренно ниво с изби, партер с офис и гаражи, пет жилищни етажа и мансарда. Има обособени 12 апартамента, две ателиета, един офис и пет гаража. Обща разгърната площ 1616кв.м.

Пловдив, ул. Павел Калпакчиев 38 - 2007г. Жилищна сграда с търговска част в гр. Пловдив, ул “ Павел Калпакчиев “ 38. Състои се от 22 апартамента ,9 ателиета, 4 магазина и 10 гаража , с обща разгърната площ от 3070кв.м. Сградата е завършена 2007г.

Пловдив, ул. Хан Тервел 7 - 2005г. Жилищна сграда с търговска част в гр. Пловдив, ул “ Хан Тервел “ 7. Състои се от 9 апартамента ,1 ателие, 2 магазина и 2 гаража , с обща разгърната площ от 1040кв.м. Сградата е завършена 2005г.

Пловдив, ул. Филип Македонски 72 - 1998г. Жилищна сграда с търговска и офис част в гр. Пловдив, ул “ Филип Македонски “ 72. Състои се от 13 апартамента , 5 магазина , офис и зъболекарски кабинет с обща разгърната площ 1418кв.м. Сградата е построена и издадена с акт 16 през 1998г.

Пловдив, ул Славянска 40 - Жилищна сграда с търговска и офис част в гр. Пловдив, ул “ Славянска “ 40. Състои се от 8 апартамента , ателие, 4 магазина и офис с обща разгърната площ 1080кв. Сградата е построена и издадена с акт 16 през 1997г.

  • Адрес: Пловдив, бул. Констанин Величков 49

  • Адрес: Пловдив, ул. Васил Ихчиев 5

  • Адрес: Пловдив, ул. Славянска 40

  • Адрес: Пловдив, ул. Филип Македонски 72

  • Адрес: Пловдив, ул. Павел Калпакчиев 38

  • Адрес: Пловдив, ул. Хан Тервел 7

  • Адрес: Пловдив, ул. Добри Войников 14

  • Адрес: Пловдив, ул. Порт Артур 4

Go to top