tap28Aпартаментът се намира на шести жилищен етаж, кота +17,40м. Обща квадратура 129,87кв.м. с цена 520 €/кв.м. Застроена площ на апартамента 111,85кв.м, ид. части от общите части на сградата 18,02кв.м. Цената на апартамента е 67 532€

Светла площ(от стена до стена) на помещенията:
Дневна с кухненски бокс - 31,92кв.м. Изложение североизток.
Спалня едно - 11,24кв.м. Изложение северозапад.
Спалня две - 11,53кв.м. Изложение северозапад.
Спалня три - 11,19кв.м. Изложение северозапад.
Дрешник - 2,47кв.м.
Баня с тоалетна - 5,12кв.м.
Тоалетна - 2,80кв.м.
Антре - 10,72кв.м.
Балкон към спалня едно - 4,39кв.м. Изложение североизток.
Балкон към дневна - 4,49кв.м. Изложение североизток.

Издава се във вид: стени и тавани -циментова замазка и гипсова мазилка. Входните врати са блиндирани с шестточково заключване. Дограмата е петкамерна ПВЦ дограма ALUPLAST с oбков "Мако" - Австрия, високоенергиен стъклопакет - четири сезона. Терасите са завършени с гранитогрес, а парапетите им са монолитни с ръкохватка от ковано желязо. 
Общите части са завършени с гранит. Стълбищните парапети са изработени от инокс, а осветлението е фото чувствително. Асансьорът е осемместен хидравличен, с товаримост до 630кг и се задвижва чрез италианска безредукторна машина, на водещия производител Sicor SpA Italy. Общите част включват стая за чистачка, просторна стая за паркиране на велосипеди и детски колички и стая за обслужване на гаражните помещения.
Сградата е с 24-часово видеонаблюдение посредством 6 видеокамери като записите могат да се връщат с 30 дена назад. Апартаментите са оборудвани и с видеодомофонна система. Възможност за гараж.

Информация за сградата:
Жилищна сграда на ул. Капитан Петко Войвода 31, район Три Чучура гр. Стара Загора. Състои се от сутеренно ниво с изби и гаражи. Партер с бистро, офис и два магазина. Шест жилищни етажа и мансарда. Има обособени тридесет и четири апартамента, две ателиета, шестнадесет гаража, два магазина, офис и бистро.

ap28

Go to top