tap11Aпартаментът се намира на трети жилищен етаж, кота +9,00м. Обща квадратура 96,23кв.м. с цена 450 €/кв.м. Застроена площ на апартамента 82,88кв.м, ид. части от общите части на сградата 13,35кв.м. партаментът се продава със складово помещение номер 15 с площ 7.99кв.м. и цена 200€/кв.м. Цената на апартамента е 45160€. 

Светла площ(от стена до стена) на помещенията:
Дневна с кухненски бокс - 22,27кв.м. Изложение запад-северозапад.
Спалня едно - 15,86кв.м. Изложение югозапад.
Спалня две - 13,61кв.м. Изложение югозапад.
Балкон за дневна - 4,78кв.м. Изложение запад.

Общ балкон за спалня едно и спалня две - 5,54кв.м. Изложение югозапад.
Баня с тоалетна - 3,94кв.м.

Преддверие - 5,54кв.м.

Издава се във вид: стени и тавани -циментова замазка и гипсова мазилка. Входните врати са блиндирани с шестточково заключване. Дограмата е петкамерна ПВЦ дограма ALUPLAST с oбков "Мако" - Австрия, високоенергиен стъклопакет - четири сезона. Терасите са завършени с гранитогрес, а парапетите им са монолитни с ръкохватка от ковано желязо. 
Общите части са завършени с гранит. Стълбищните парапети са изработени от инокс, а осветлението е фото чувствително. Асансьорът е осемместен хидравличен, с товаримост до 630кг и се задвижва чрез италианска безредукторна машина, на водещия производител Sicor SpA Italy. Общите част включват стая за чистачка, просторна стая за паркиране на велосипеди и детски колички и стая за обслужване на гаражните помещения.
Сградата е с 24-часово видеонаблюдение посредством 6 видеокамери като записите могат да се връщат с 30 дена назад. Апартаментите са оборудвани и с видеодомофонна система. Възможност за гараж.

Информация за сградата:
Жилищна сграда на ул. Капитан Петко Войвода 31, район Три Чучура гр. Стара Загора. Състои се от сутеренно ниво с изби и гаражи. Партер с бистро, офис и два магазина. Шест жилищни етажа и мансарда. Има обособени тридесет и четири апартамента, две ателиета, шестнадесет гаража, два магазина, офис и бистро.

ap11

Go to top