tap2Апартаментът се намира на първи жилищен етаж, кота +3,40м. Обща квадратура 116,97кв.м. с цена 440 €/кв.м. Застроена площ на апартамента 100,74кв.м, ид. части от общите части на сградата 16,23кв.м. Апартаментът се продава със складово помещение номер 3 с площ 4.03кв.м. и цена 200€/кв.м. Цената на апартамента е 52403€.

Светла площ(от стена до стена) на помещенията:
Дневна с кухненски бокс - 38,74кв.м. Североизточно изложение.

Спалня едно - 14,88кв.м. Североизточно изложение.
Спалня две - 11,32кв.м. Североизточно изложение.
Балкон към дневната - 4,49кв,м, Североизточно изложение.
Балкон за спалня едно - 4,39кв.м. Североизточно изложение.
Баня с тоалетна - 3,27.кв.м.
Тоалетна - 2,19кв.м.
Преддверие - 4,73кв.м.
Коридор - 2,21кв.м.

Издава се във вид: стени и тавани -циментова замазка и гипсова мазилка. Входните врати са блиндирани с шестточково заключване. Дограмата е петкамерна ПВЦ дограма ALUPLAST с oбков "Мако" - Австрия, високоенергиен стъклопакет - четири сезона. Терасите са завършени с гранитогрес, а парапетите им са монолитни с ръкохватка от ковано желязо. 
Общите части са завършени с гранит. Стълбищните парапети са изработени от инокс, а осветлението е фото чувствително. Асансьорът е осемместен хидравличен, с товаримост до 630кг и се задвижва чрез италианска безредукторна машина, на водещия производител Sicor SpA Italy. Общите част включват стая за чистачка, просторна стая за паркиране на велосипеди и детски колички и стая за обслужване на гаражните помещения.
Сградата е с 24-часово видеонаблюдение посредством 6 видеокамери като записите могат да се връщат с 30 дена назад. Апартаментите са оборудвани и с видеодомофонна система. Възможност за гараж.

Информация за сградата:
Жилищна сграда на ул. Капитан Петко Войвода 31, район Три Чучура гр. Стара Загора. Състои се от сутеренно ниво с изби и гаражи. Партер с бистро, офис и два магазина. Шест жилищни етажа и мансарда. Има обособени тридесет и четири апартамента, две ателиета, шестнадесет гаража, два магазина, офис и бистро.

ap2

Go to top