tap1Aпартаментът се намира на първи жилищен етаж, кота +3,40м. Обща квадратура 119,99кв.м. с цена 460 €/кв.м. Застроена площ на апартамента 103,34кв.м, ид. части от общите части на сградата 16,65кв.м. Апартаментът се продава със складово помещение номер 2 с площ 4.35кв.м. и цена 200€/кв.м. Цената на апаратамента е 56 195€.

Светла площ(от стена до стена) на помещенията:
Дневна с кухненски бокс - 26,92кв.м. Югозападно изложение.
Спалня едно - 19.52кв.м. Югозападно изложение.
Спалня две - 16,13кв.м. Северозападно изложение.
Общ балкон за дневна и спалня едно - 6,16кв.м. Югозападно изложение.
Общ балкон за дневна и спалня две - 9,87. Северозападно изложение.
Баня с тоалетна - 3,94кв.м.
Предверие - 7.5кв.м.

Издава се във вид: стени и тавани -циментова замазка и гипсова мазилка. Входните врати са блиндирани с шестточково заключване. Дограмата е петкамерна ПВЦ дограма ALUPLAST с oбков "Мако" - Австрия, високоенергиен стъклопакет - четири сезона. Терасите са завършени с гранитогрес, а парапетите им са монолитни с ръкохватка от ковано желязо. 
Общите части са завършени с гранит. Стълбищните парапети са изработени от инокс, а осветлението е фото чувствително. Асансьорът е осемместен хидравличен, с товаримост до 630кг и се задвижва чрез италианска безредукторна машина, на водещия производител Sicor SpA Italy. Общите част включват стая за чистачка, просторна стая за паркиране на велосипеди и детски колички и стая за обслужване на гаражните помещения.
Сградата е с 24-часово видеонаблюдение посредством 6 видеокамери като записите могат да се връщат с 30 дена назад. Апартаментите са оборудвани и с видеодомофонна система. Възможност за гараж.

Информация за сградата:
Жилищна сграда на ул. Капитан Петко Войвода 31, район Три Чучура гр. Стара Загора. Състои се от сутеренно ниво с изби и гаражи. Партер с бистро, офис и два магазина. Шест жилищни етажа и мансарда. Има обособени тридесет и четири апартамента, две ателиета, шестнадесет гаража, два магазина, офис и бистро.

ap1

Go to top